Nagels

E-mail Print PDF

Voor mooie gelnagels, acrylnagels en de hippe franche manicure op de teentjes bent u bij Schoonheidssalon Beauty & Zo op het goede adres !

Verzorgde en vrouwelijke handen kijken al gauw mooi als de nagels net en verzorgd zijn, om altijd die mooie uitstraling te hebben en houden zijn gel- of acrylnagels de oplossing voor mooie handen. Een french-manicure kan bij iedere gelegenheid en staat nog eens erg verzorgd! Van mooi gelakte nagels tot nail-art voor net even wat anders of een speciale gelegenheid.

De keus voor gel of acryl is persoonlijk en kan altijd worden veranderd, beide is het verstevigend en verlengend voor de nagels. Gel is geurloos – in tegenstelling tot acryl en wordt verhard onder een UV-lamp.

Na 3 a 4 weken zullen de nagels zodanig geroeid zijn dat het opvullen weer nodig zal zijn. Ook na het hebben van gel of acrylnagels zullen vervelende velletjes, kloofjes  of randjes verleden tijd zijn, geen mogelijkheid meer om te pullikken met gel/acrylnagels!

De gekozen merken waar ik mee werk zijn Magnetic voor acryl en NLC voor gel. NLC is gespecialiseerd in gel en heeft verschillende hardheden in zijn gel waardoor voor iedere nageltype een gel past, ook voor nagelbedverlenging is deze in verschillende kleuren. Voor de nailart heb ik tevens de gellaks van NLC die ook uitgehard worden in de lamp en langdurig blijven zitten. Voor de liefhebbers van acryl is Magnetic ook top in zijn kwaliteit, nagelbedverlenging, glitteracryl, acrylverf zijn een in de nailart te verwerken.

Voor verzorgde teennagels is tevens de mogelijkheid om daarvoor te kiezen, geef de voeten een mooie verzorgde uitstraling en heb daar een lang plezier van in welk jaargetij ook! Altijd al willen proberen of ervaren?


Nagels, handen en voeten: ‘’Het visitekaartje voor iedere vrouw’’!